28 nov

Jakten på prinsessa, høstens store musikalopplevelse for hele familien

Tor 28 november kl. 18:00 - 20:00

Arendal kulturhus - ARENDAL
Påmelding er stengt.

Detaljer

Arendal kulturhus – ARENDAL Sam Eydes Plass, 4836 ARENDAL
Tor 28 november 2024 kl. 18:0020:00
Medlemsavgift: 200kr Påmeldingsfrist: Søn 18 august 2024

Kontakt

Informasjon

Det er lenge til november, men for å sikre seg de beste plassene må en være tidlig ute. Med tilskudd fra lokalt medlemsfond tilbyr vi deg som er medlem subsidierte billetter til høstens store musikalopplevelse i Arendal kulturhus.

Du kan kjøpe inntil 4 billetter til spesialpris Kr 100,- for barn og kr 200,- for voksne. (Ordinær pris er kr 295,-) VIKTIG at du ved påmelding skriver antall billetter for barn og voksne i kommentarfeltet!

Velkommen inn i en magisk eventyrverden! Bli med på en reise fullpakket med spennende overraskelser, morsomme karakterer og uforglemmelig musikk. Glem alt du trodde du visste om prinser og prinsesser, konger og hekser. «Jakten på Prinsessa» er historien om Prinsessa som lengter etter å følge sine egne drømmer og gjøre det som passer for henne. Hvorfor skal hun gjøre alt Kongen befaler?

Riksteatret byr på en hjertevarm musikal for hele familien. En opplevelse som samler venner og familie til eventyrlig moro og forhekset magi!

Passer best fra alle over 6år. Forestillingen varer 1 time 50 minutter (inkludert pause), teateret sier at en gjerne må komme i god tid før forestillingen. De har overraskelser i foajeen!