06 nov

Mestre Microsoft Copilot: Din AI-assistent i Microsoft 365

Ons 06 november kl. 09:00 - 12:00

Online
Meld på
Dette kurset er bare for medlemmer

Detaljer

Ons 06 november 2024 kl. 09:0012:00
Påmeldingsfrist: Tir 05 november 2024

Kontakt

Informasjon

Bli med på webinar om Microsoft Copilot og oppdag hvordan denne kraftige AI-assistenten kan revolusjonere din arbeidsdag.

Microsoft Copilot er en assistent basert på kunstig intelligens som er integrert i Microsoft 365, og som hjelper brukere med å øke produktiviteten, forbedre kreativiteten og styrke samarbeidet ved å tilby intelligente forslag og automatisere oppgaver.

På webinaret vil du lære hvordan Copilot integreres sømløst med Microsoft 365-applikasjoner som Word, Excel, PowerPoint, Outlook og Teams for å øke produktiviteten, forbedre kreativiteten og styrke samarbeidet.

Gjennom praktiske demonstrasjoner og interaktive øvelser med Copilot vil du få en grundig forståelse av de grunnleggende funksjonene, slik at du kan bruke dette verktøyet til å jobbe både raskere og smartere. Ikke gå glipp av denne muligheten til å ta din digitale arbeidsflyt til neste nivå!

Forkunnskaper: Det er en fordel at du har forståelse for Microsoft 365, og har erfaring med å jobbe i applikasjoner som Word, Excel, PowerPoint, Outlook og Teams.

Agenda for kurset:

  • Hva er Microsoft Copilot, hvordan fungerer det og ha er fordelene med å bruke Copilot
  • Bruk av Copilot som et frittstående verktøy.
  • Bruk av Copilot privat vs jobb
  • Bruk av Copilot i Microsoft 365
    • Copilot i Word
    • Copilot i Excel
    • Copilot i PowerPoint
    • Copilot i Outlook
    • Copilot i Teams
  • Plugin-moduler i Copilot
  • Bruk av Copilot på ulike enheter som PC, nettbrett og smarttelefon

Dette kurset vil være svært praktisk orientert, hvor instruktøren viser konkrete eksempler og demonstrasjoner underveis. Deltakerne får forståelse for bruk av Copilot gjennom eksempler og øvelser.

Opptak av kurset
Vi vil ta et opptak av kurset, og dette vil bli delt med deltakere i etterkant slik at du kan se det på nytt hvis du ønsker. På grunn av personvernregler deles opptaket kun med de som deltar i sanntid på kurset og du kan ikke dele opptaket med andre.

Legg til kursinstruktør i listen over klarerte avsendere: For å være sikker på at du mottar e-post fra kursinstruktør hos Aktiv Kunnskap bør du sørge for at e-posten kurs@aktivkunnskap.com er klarert. Informasjon om hvordan dette gjøres finner du her. Dette er for å forhindre at e-post fra kursinstruktør havner i søppel eller spam.

Foredragsholder er Kathrine Jølle Wathne fra Aktiv Kunnskap AS. Hun holder kurs i Microsoft 365 skytjenester for samarbeid og produktivitet, samt tilhørende Office programmer og applikasjoner slik som PowerPoint, Word, Excel og tilsvarende. Hun holder også kurs innen presentasjonsteknikk, samt bruk av sosiale medier for bedrift. Kathrine har jobbet som kursinstruktør i 30 år.