04 nov

Kunstig intelligens med ChatGPT (OpenAi) 4. november

Man 04 november kl. 09:00 - 12:00

Online
Meld på
Dette kurset er bare for medlemmer

Detaljer

Man 04 november 2024 kl. 09:0012:00
Påmeldingsfrist: Søn 03 november 2024

Kontakt

Informasjon

Bli med på dette spennende kurset for å utforske mulighetene med kunstig intelligens og ChatGPT!

Dette webinaret gir en innføring i kunstig intelligens (AI) med spesielt fokus på ChatGPT fra OpenAI. Kurset er designet for nybegynnere som ønsker å forstå hvordan AI fungerer, hvilke muligheter det gir, og hvordan ChatGPT kan anvendes i praksis. Du vil få en hands-on-opplevelse med verktøyet og lære å bruke det til forskjellige oppgaver.

ChatGPT er en avansert kunstig intelligens utviklet av OpenAI, som genererer tekst og grafisk kunst basert på kontekst. Den kan skape artikler, rapporter, dikt, historier, kode, sanger, og grafisk kunst. ChatGPT tilpasser seg ulike formater, stiler og språk, og lar brukerne forme samtaler etter eget ønske.

Kurset er rettet mot alle som er interessert i AI, og som ønsker å lære mer om ChatGPT og dets anvendelser.

Ved slutten av kurset vil deltakerne ha en grunnleggende forståelse av kunstig intelligens og ChatGPT. Målet er å gi deltakere ferdigheter til å bruke ChatGPT til forskjellige praktiske formål, samt å gi innsikt i hvordan AI kan integreres i deres arbeidsflyt og prosjekter.

Forkunnskaper: Ingen spesifikke forkunnskaper kreves, men generell datakunnskap og interesse for teknologi vil være fordelaktig. Du trenger bare en datamaskin eller smarttelefon med internett-tilgang, og en nysgjerrig og kreativ innstilling.

Agenda for kurset:

  • Introduksjon til kunstig intelligens
  • Hva er ChatGPT og hvordan fungerer det?
  • Oversikt over OpenAI og deres bidrag til AI-forskning
  • Bruke ChatGPT i praksis
  • Utforske ChatGPT-grensesnittet og GPT-modeller
  • Skape og tilpasse ledetekster (prompts)
  • Bruke ChatGPT i arbeidslivet og privat
  • Tilgang til ChatGPT på ulike enheter

Dette kurset vil være svært praktisk orientert, hvor instruktøren viser konkrete eksempler og demonstrasjoner underveis. Deltakerne får forståelse for bruk av ChatGPT gjennom eksempler og øvelser.

Kurset gjennomføres i sanntid med nettundervisning via Teams og varer i 3 timer hvor vi har undervisningsøkter på 45 minutter + cirka 15 minutters pause etter hver økt. Det blir mulighet for å stille spørsmål og du får tilsendt praktisk informasjon om pålogging i god tid før selve kurset. Vi gjør deg oppmerksom på at ved påmelding til kurset så vil din identitet bli gjort kjent blant de øvrige deltakerne.

Opptak av webinaret
Vi vil ta et opptak av webinaret, og dette vil bli delt med deltakere i etterkant slik at du kan se det på nytt hvis du ønsker. På grunn av personvernregler deles opptaket kun med de som deltar i sanntid på webinaret og du kan ikke dele opptaket med andre.

Legg til kursinstruktør i listen over klarerte avsendere: For å være sikker på at du mottar e-post fra kursinstruktør hos Aktiv Kunnskap bør du sørge for at e-posten kurs@aktivkunnskap.com er klarert. Informasjon om hvordan dette gjøres finner du her. Dette er for å forhindre at e-post fra kursinstruktør havner i søppel eller spam.

Foredragsholder er Kathrine Jølle Wathne fra Aktiv Kunnskap AS. Hun holder kurs i Microsoft 365 skytjenester for samarbeid og produktivitet, samt tilhørende Office programmer og applikasjoner slik som PowerPoint, Word, Excel og tilsvarende. Hun holder også kurs innen presentasjonsteknikk, samt bruk av sosiale medier for bedrift. Kathrine har jobbet som kursinstruktør i 30 år.